EVENEMENTEN

ALKMAAR SHOPPINGMARKT - ZONDAG 7 JULI 2019

De hele binnenstad van Alkmaar is omgetoverd tot een groot marktevenement, waarbij winkeliers en externen mooie en interessante aanbiedingen verkopen op  marktkramen. van 11.00 tot 17.00. Tevens zullen het grotendeel van de winkels geopend zijn.

 

ALKMAAR SMULT - VRIJDAG/ZATERDAG/ZONDAG 5-6-7 JULI 2019

Een groots en gezellig foodtruckevenement dat plaatsvind op Overstad, net aan de andere kant van het kanaal.  Combineer een bezoek aan de Oude Stad met een lekker hapje op Alkmaar Smult.

 

KAASMARKT - IEDERE VRIJDAGOCHTEND TM 27 SEPTEMBER 10.00-13.00 uur. 

Tijdens de Kaasmarkt is er ook een gezellige markt rondom de Kaasmarkt (Waagplein).  In juli en Augustus is er tevens iedere dinsdagavond Kaasmarkt

 

EK WIELRENNEN

7 tot en met 11 augustus: de Europese Kampioenschappen Wielrennen.

Een spannend, meerdaags programma waarin junioren, beloften en eliterijders strijden om de titels. Het internationale evenement neemt in de wielersport een belangrijke plaats in. Dit jaar vindt het EK Wielrennen in Alkmaar plaats.

De officiële website voor het EK Wielrennen is: www.alkmaar-cycling.com. 

 

VICTORIE SAIL ALKMAAR: 25 t/m 29 juli 2019

Geniet tijdens Victorie Sail  Alkmaar  van een unieke collectie van 200 historische boten, gelegen in de binnenstad en de haven van Alkmaar

 

LAPPENDAG/LANDBOUWDAG: 25 SEPTEMBER 2019

Handjeklap! Boeren uit de omgeving verhandelen hun vee en dikbillen worden gekeurd  door de meesters. Terwijl de mannen zich bezighouden met de handel, gaan de vrouwen op pad, op zoek naar mooie aanbiedingen en "lappen". Een eeuwenoud festijn, tegenwoordig een grote markt en een explosie van aanbiedingen van winkeliers. Een beregezellige dag voor koopjesjagers en aanschouwers van een dierenrijke traditie, dat al vroeg in de morgen begint.

 

SHOPPINGNIGHT/BLUES NIGHT: 28 SEPTEMBER 2109

Het grootste deel van de winkeliers hebben de deuren geopend tot 23.00 s'avonds. De klanten worden door winkeliers getrakteerd op vele extra's en vaak leuke aanbiedingen. Bovendien is er op straat veel animatie. Ook Bluesnight vindt plaats. In vele cafe's en horeca-ondernemingen spelen bands en zorgen voor een optimale sfeer in de stad. 

© 2016 - 2021 Oude Stad Alkmaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel