WINTERFAIR in DE OUDE STAD ALKMAAR

FNIDSEN, HEKELSTRAAT, GEWELFDE BRUG, PLATTESTENEN BRUG, VISBANKEN, MIENT

Kom op 14 en 15 december naar De Oude Stad en waan je in een nieuwe wereld. Kruip tegen elkaar aan rondom de vuurschaal en smul van het lekkers van de kraampjes op de Mient, terwijl je luistert naar de klanken van het kerstkoor. Als je bent opgewarmd slenter je door de knusse straatjes, langs kerstbomen en versierde etalages die opgeluisterd zijn met prachtige Wintergedichten.

Bezoekers kijken vanaf de kant naar de operazangeres die in haar gekleurde en verlichte jurk aria’s van Mozart en Pucchini zingt op het water bij het Waagplein. Verderop in de stad ontmoeten zij een dame met een schitterende jurk aan: je mag een kerstkaartje uit haar jurk kiezen, beschrijven en posten in de brievenbus op haar rug. Eerlijk is eerlijk, iemand verrassen met een persoonlijke kerstkaart is toch het allerleukste?

Bezoekers kijken verwonderd rond en weten nog niet wat hen verderop in de smalle straatjes te wachten staat. Slenterend langs en door de bijzondere en originele winkels, op zoek naar het perfecte kerstcadeau, -outfit of decoratie, worden zij verrast door singersongwriters, een ijssculptuur en een getekende kerststal. In het Winterhuis met Winterprinsessen kun je tegen een kleine donatie een wens-kerstbal samenstellen ten behoeve van een goed doel.

Kortom: De Oude Stad van Alkmaar verrast haar bezoekers met kerst met een knipoog.
Kom op 14 en 15 december langs tussen 12.00 uur en 17.00 uur en verwonder je. ​
 

Hartelijke groet,

Team Winterfair Oude Stad Alkmaar

Kijk ook op Facebook

© 2016 - 2021 Oude Stad Alkmaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel