DEELNAMEDeelname aan de  Winterfair is pas mogelijk na selectie
De Winterfair Oudestad Alkmaar selecteert deelnemers op het aanbieden van passende producten welke het wintergevoel - en/of Kerst gerelateerd zijn. Creatieve, innovatieve en duurzame produkten worden toegejuichd.

Heb je belangstelling voor deelname en denk je te passen binnen ons concept? 
Selecteer de kraam naar keuze en voeg deze toe aan je winkelmand, doorloop alle stappen en geef bij de "eventuele opmerkingen" aan welke produkten je voert en indien mogelijk, je website/Facebook adres.  Bij het voltooien van je reservering ontvang je direct een factuur. Pas wanneer de factuur voldaan is en het produkt is goedgekeurd, is de inschrijving definitief. Wanneer de organisatie van mening is dat het produkt niet past binnen het concept van de Winterfair 2018, zal zij gerechtigd zijn de inschrijving te annuleren, waarna het  betaalde bedrag teruggestort wordt.

Notificatie:
Bij annulering van uw reservering 21-10 dagen voor het evenement dient u 50% van het reserveringsbedrag te voldoen. Bij annulering 10-0 dagen voor het evenement, betaalt u het volledige bedrag van uw reservering, ook als u nog niet betaald hebt. Mocht u een goede vervangende standhouder hebben gevonden, dan vervallen deze annuleringskosten. De factuur dient 7 dagen na factuurdatum/inschrijving te zijn voldaan. Uw inschrijving en deelname komt te vervallen als u niet aan uw betalingsverplichting voldoet.


© 2016 - 2021 Oude Stad Alkmaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel